binnenzonwering

Bij Vakhandel Hendrickx te Aarschot kan u tevens terecht voor verschillende binnenzonwering. Wilt u uw woning wat meer beschermen tegen vervelend zonlicht of gewoon wat meer sfeer en gezelligheid creëren? Bekijk dan zeker al onze mogelijkheden. 

Dubbele rolgordijnen

Dubbele rolgordijnen zijn perfect als u op zoek bent naar de ideale balans tussen mooi en open, maar tegelijkertijd ook gezellig en afgeschermd. Kortom de keuze tussen licht en duister.

Met onze dubbele rolgordijnen kan u, dankzij de wisselende transparante en volle stroken (textiel), er voor zorgen dat u het zicht naar buiten helemaal kan open zetten (bv. overdag) en ’s avonds de inkijk kan belemmeren door deze te sluiten.

Bij ons heeft u de keuze uit talrijke variaties, kleuren, motieven, …. en kan u opteren voor manuele of elektrische bediening.

Optreksysteem

Met een optreksysteem kan u uw woning op een eenvoudige manier beschermen tegen overmatig zonlicht. Het raam wordt op een mooie manier afgedekt en er is keuze uit verschillende variaties: 

  • Transparant
  • Zonwerend
  • Lichtdoorlatend
  • Verduisterend

Onze optreksystemen bestaan uit textiel, wat voor kwaliteit en duurzaamheid staat. Ze kunnen ook makkelijk bediend worden aan de hand van een ketting (of geautomatiseerd dmv een motor of zonnepaneel) en hebben de mogelijkheid om geheel of gedeeltelijk geopend te worden. 

Roljaloezieën

Een roljaloezie is een gordijn met twee lagen stof. U kan deze niet alleen in de hoogte verstellen, maar ook kiezen om deze te laten verduisteren of toch licht door te laten. Dat kan doordat een roljaloezie twee lagen stof heeft, waarvan elke laag bestaat uit verschillende stroken. Een lichtdoorlatende strook en en verduisterende strook. 

U kan ook roljaloezieën op maat laten maken door een uitvoering te kopen die breder is dan de opening waar u deze wil plaatsen en dan de overbodige breedte te verwijderen. Neem gerust contact met ons op voor de nodige tips en begeleiding!

Horizontale jaloezieën

Bent u op zoek naar geschikte binnenzonwering waarvan u zeker bent dat het bij uw huisstijl past? Dan zijn jaloezieën een interessante optie!

Horizontale jaloezieën kunt u terugvinden in elk interieur en zijn te verkrijgen in hout, aluminium en kunststof. Ook zijn er verschillende breedtes mogelijk.

Aan de hand van een ketting kan u de jaloeziën eenvoudig bedienen en kan u kiezen voor een open, gesloten of half open inkijk.

 

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn dé oplossing wanneer u zonwering zoekt voor grote raampartijen zonder uw ordelijke, strakke look te verliezen. Via een simpele bediening kunt u kiezen voor volledige verduistering, half-doorlatend of volledig open.

Daarbij kunt u verticale lamellen, net als een overgordijn, helemaal aan de kant groeperen om uw raam volledig open te trekken. Door de verticale stand van de lamellen gaan deze ook minder stof vangen en zijn ze makkelijk in onderhoud.

De lamellen zijn beschikbaar in aluminium en hout.

Door onze nauwe samenwerking met HSS Decoratie kunnen we u steeds voorzien van een mooi totaalconcept, met enkel de meest kwalitatieve, duurzame producten.

Onze merken