Sierlijsten

Onder sierlijsten maken we de onderverdeling “moluren” en “plinten”. Terwijl we moluren dan weer kunnen onderverdelen in kroonlijsten, wandlijsten en (3D) wandpanelen. 

Moluren

Bent u op zoek naar moluren om het plafond af te werken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vakhandel Hendrickx bied u een uitgebreid gamma aan plafond moluren (ook kroonlijsten genoemd). 

Onze moluren zijn ideaal om een ruimte met klasse af te werken. Daarnaast bieden we u ook de beste lijmen en tools om goed van start te kunnen gaan.

Merk ook zeker op dat u bij ons eveneens terecht kan voor wandlijsten en 3D wandpanelen. Misschien hebt u er al eens aan gedacht om uw moluren te combineren met indirecte verlichting? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Kom dus zeker eens langs zodat we samen kunnen uitzoeken hoe we uw project tot in de puntjes kunnen afwerken!

Plinten

Bent u toe aan nieuwe plinten bij uw thuis? Bij ons kunt u alle soorten plinten terugvinden van de hoogste kwaliteit! Hoge of lage plinten, alle soorten materialen en doelen, zoals holle plinten voor kabels en noem maar op.

We staan klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Er is namelijk veel verschil in type plinten en elk type heeft zo zijn voordelen. Zo zijn PVC plinten erg krasvast, maar stralen MDF plinten dan weer meer klasse uit. Door te kiezen voor overschilderbare plinten kunt u er ook voor zorgen dat deze mooi samenvloeien met uw muur.

Door onze nauwe samenwerking met HSS Decoratie kunnen we u steeds voorzien van een mooi totaalconcept, met enkel de meest kwalitatieve, duurzame producten.

Onze merken

Gesloten op Dindag 2 juli - Verlof : maandag 8/7/24 t.e.m. 16/07/24