Verf & verfbenodigdheden

Vakhandel Hendrickx is de go-to winkel als het om verf gaat. Dankzij onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met het schilderbedrijf HSS Decoratie, kan u bij ons enkel de beste verf terugvinden. Wij werken met drie topmerken: Peintagone, Sigma en Mathys. 

verf & verfbenodigdheden

Bent u bezig met een renovatie of wilt u uw woning voorzien van een nieuw kleurtje? Dan bent u bij Vakhandel Hendrickx aan het juiste adres. Bij ons kan u terecht voor allerlei soorten verf, kleuren en accessoires om van start te kunnen gaan. Daarnaast geven wij ook steeds kleuradvies op maat en nuttige tips.

Wilt u de schilderwerken liever uit handen geven? Dat kan ook! Door onze nauwe samenwerking met HSS Decoratie zorgen wij ervoor dat uw droomproject werkelijkheid kan worden.

Peintagone

Peintagone

100% Belgische verf.

Hoogkwalitatieve producten die steeds met uiterste zorg vervaardigd worden. Gericht op elk budget en van superieure kwaliteit.

Peintagone heeft een enorm breed assortiment en werkt met drie categorieën: “afwrijfbaar”, “afwasbaar” en “extra-afwasbaar”.

Sigma

sigma

Sigma is een vooruitstrevend merk, met doel superieure producten op de markt te brengen. Geschikt voor elk interieur.

Hun producten zijn steeds gericht op hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, hoge dekkingsgraad, afwerking, esthetiek, … en waarbij mens en milieu zo min mogelijk worden belast.

Mathys

mathys

Sinds 1845 een belangrijke speler in de verfwereld.

Mathys staat garant voor duurzame en kwaliteitsvolle producten. Ze zijn enorm sterk in decoratieve en industriële verfproducten, coatings, onderhouds- en veiligheidsproducten, …

Uiterst geschikt voor elk budget en elk interieur.

30 jaar ervaring

Al 30 jaar helpen wij onze klanten met het creëren van een echte thuis.

Door onze nauwe samenwerking met HSS Decoratie kunnen we u steeds voorzien van een mooi totaalconcept waarbij we de afwerking voor jou komen doen, met enkel de meest kwalitatieve, duurzame producten.