vloerbekleding

Een mooie vloer is essentieel als men kijkt naar het totaalconcept. Er bestaan enorm veel verschillende soorten vloerbekleding en bij Vakhandel Hendrickx bieden wij u enkel en alleen de beste soorten aan. Kom ze hier ontdekken. 

Vinyl

Vinyl is al decennia lang een veel gekozen product en dat is niet zomaar. Vinyl onderscheidt zich door zijn gemak in onderhoud, gezien het slijtvast en waterbestendig is. Als resultaat kunt u genieten van extra comfort en hygiëne. 

Bij Vakhandel Hendrickx kunt u kiezen uit een ruim gamma kleuren en texturen waarmee wij u kunnen helpen om uw droomproject te realiseren. Door te kiezen voor vinyl kunt u natuurlijke materialen zoals hout en steen gaan nabootsen, of kiezen voor abstracte patronen. Voor ieder wat wils. 

LVT

Lvt zijn vinyltegels die u de mooie uitstraling van een natuurlijke houten of stenen vloer bieden met de voordelen van het sterke en duurzame vinyl: warm aan de voeten, geluidsdempend, stevig en duurzaam, gemakkelijk te installeren en onderhoudsvriendelijk.

tapijt

Wanneer u kiest voor een vloerbekleding uit tapijt, kiest u voor warmte, comfort en een gezellige sfeer in huis. Vakhandel Hendrickx biedt u een breed gamma aan mogelijkheden, die geschikt zijn voor elk interieur.

Door onze nauwe samenwerking met HSS Decoratie kunnen we u steeds voorzien van een mooi totaalconcept, met enkel de meest kwalitatieve, duurzame producten.

Onze merken